Motortocht

Al jaren wordt er in Heythuysen een drukbezochte motortocht gereden, waar circa 250 motorrijders ieder jaar weer benzine en vrije tijd opofferen om de kinderen van KVW Heytse een onvergetelijke avond te bezorgen. De tocht is bestemd voor ongeveer 150 kinderen van 9 t/m 11 jaar. Naast deze kinderen zijn er ook nog een 50-tal leiders en leidsters die graag mee willen. Tijdens de tocht worden verschillende dorpen in de gemeente Leudal aangedaan. De route beslaat ongeveer 40-45 kilometer. In verband met de veiligheid wordt er een maximum snelheid aangehouden van 60 km/uur. Tevens wordt er gezorgd voor politie-escorte en verkeersregelaars.

Opgave motortocht

Heeft u zin om dit jaar (weer) mee te rijden, dan willen we u verzoeken om de volgende gegevens te mailen naar
motortocht@kvw-heytse.nl

-Voor- en achternaam
-E-mailadres

Wij gebruiken deze gegevens om u te informeren over de datum van de eerstvolgende motortocht. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Mochten er nog motorcollega’s zijn die ook graag meerijden, geef hen dan ook op! Het zou erg fijn zijn als u in uw reactie tevens de gegevens van uw motorcollega’s doorgeeft, zodat we volgend jaar alle motorrijders weer kunnen benaderen. Opgave is gewenst zodat we een idee hebben hoeveel motoren we kunnen verwachten. Bent u dit jaar onverhoopt verhinderd, maar wilt u volgend jaar wel weer bericht van ons ontvangen, laat het ons dan even weten.

Zoals voorgaande jaren kunnen wij geen financiële vergoeding verstrekken, maar zorgen wij voor de inwendige mens. De dankbaarheid van de kinderen, ouders en de organisatie van KVW doet de rest.

Motortocht 2019: wanneer?
De motortocht 2019 vindt plaats op donderdagavond 15 augustus. De tocht is gepland van 18.30 uur tot ongeveer 20.30 uur. De startlocatie is het plein in het centrum van Heythuysen (Dorpsstraat 1).
We willen u vragen, indien mogelijk, een helm mee te nemen voor de passagier.

Wilt u een goede plek uitzoeken om naar motortocht te kijken? Klik dan op de volgende link voor de route, 2019-08-08 route motortocht 2019

Deelname KVW & privacy (AVG)
Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met de persoonsgegevens van onze deelnemers. Aan deelname aan het KVW zitten wel een aantal zaken verbonden. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid dat je op beeldmateriaal komt te staan en het doorgeven van bepaalde relevante gegevens. Wil je precies weten wat wij met jouw gegevens doen? Lees dan ons AVG PROTOCOL.
Nog vragen?
… Neem dan even contact op met Bent Derks (06-15136899)