Motortocht

Motortocht 2021 afgelast 
Wij zijn als KVW Heytse erg blij dat wij dit jaar weer een KVW week voor onze kids mogen organiseren. Wij dienen ons hierbij echter wel te houden aan de richtlijnen die de overheid en gemeente heeft opgesteld. Hierdoor is het voor ons helaas niet mogelijk om een motortocht te organiseren. Wij betreuren dit natuurlijk als organisatie, maar het is helaas niet anders. Volgend jaar willen wij weer een motortocht organiseren, zoals deze hoort bij KVW Heytse. Wij zullen binnenkort bepalen in welke week KVW 2022 zal plaatsvinden. Als deze exacte datum bekend, zal dit duidelijk vermeld worden op deze pagina. 

Algemeen
Al jaren wordt er in Heythuysen een drukbezochte motortocht gereden, waar circa 250 motorrijders ieder jaar weer benzine en vrije tijd opofferen om de kinderen van KVW Heytse een onvergetelijke avond te bezorgen. De tocht is bestemd voor ongeveer 150 kinderen van 9 t/m 11 jaar. Naast deze kinderen zijn er ook nog een 50-tal leiders en leidsters die graag mee willen. Tijdens de tocht worden verschillende dorpen in de gemeente Leudal aangedaan. De route beslaat ongeveer 40-45 kilometer. In verband met de veiligheid wordt er een maximum snelheid aangehouden van 60 km/uur. Tevens wordt er gezorgd voor politie-escorte en verkeersregelaars.

Deelname KVW & privacy (AVG)
Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met de persoonsgegevens van onze deelnemers. Aan deelname aan het KVW zitten wel een aantal zaken verbonden. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid dat je op beeldmateriaal komt te staan en het doorgeven van bepaalde relevante gegevens. Wil je precies weten wat wij met jouw gegevens doen? Lees dan ons AVG PROTOCOL.

Nog vragen?
… Neem dan even contact op met Bent Derks (06-15136899)