Inschrijvingen 2022

Digitale inschrijving KVW 2022
Vorig jaar hebben we zowel met een inschrijving via papier als een digitale inschrijving gewerkt. We hebben besloten om vanaf dit jaar volledig over te gaan naar digitale inschrijving. Digitaal inschrijven is mogelijk vanaf 10 juni 2022 17.00u

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om te weten dat dit jaar de KVW week plaatsvindt van 22 augustus tot en met 26 augustus.

Daarnaast hebben we vanwege de stijgende kosten het inschrijfgeld van €25,00 verhoogd naar €30,00.

Graag willen we u vragen eerst onderstaande stappen te lezen, voordat u verder naar beneden scrollt en aan de slag gaat met de digitale inschrijving.

  1. Kies de tickets die u nodig heeft. Per groep (A, B en C) is een apart ticket aangemaakt.

  2. Vink vervolgens ‘ ik accepteer de algemene voorwaarden van Eventix’ aan.

  3. Klik op volgende

  4. Vul vervolgens alle velden in. Het is voor ons van belang dat deze vragen worden ingevuld. Onder enkele vragen staat in het grijs nog een extra toelichting. Lees deze alstublieft goed door.

  5. Als u alle velden heeft ingevuld, klikt u vervolgens op ‘volgende’.

  6. Selecteer vervolgens bij iDeal uw bank.

  7. Klik daarna op ‘bestellen’ en volg de stappen tot betaling.

  8. Als u de betaling heeft afgerond sluit dan niet het scherm af. Uw bestelde tickets worden namelijk aangemaakt. Deze fase is voltooid als u de volgende tekst in beeld krijgt ‘Succes, your order is confirmed!’ Eronder staat een knop om uw tickets te downloaden. Op uw ticket kunt u nogmaals zelf zien welke antwoorden u gegeven heeft op de vragen.

Stichting Leergeld

Mocht u gebruik maken van Stichting Leergeld dan willen we u vragen om een e-mail te sturen naar inschrijving@kvw-heytse.nl. U krijgt dan aparte instructies voor het aanmelden van uw kind/kinderen.