Info ouders

KVW vindt dit jaar plaats van 22 augustus 2022 tot en met 26 augustus 2022! 

Iedere groep heeft een apart programma. Op sommige dagen hebben de kinderen iets extra’s nodig van thuis. Soms moeten de kinderen bijvoorbeeld de fiets meenemen, als een fietstocht op het programma staat. De groepen gaan ook zwemmen: dan is het natuurlijk handig dat de kinderen zwemspullen bij zich hebben.

In week 32 of 33 ontvangt u het informatieboekje per e-mail. Hier staat duidelijk vermeld wat uw kind(eren) iedere dag mee moeten nemen. 

Verder is het belangrijk dat bepaalde informatie over uw kind bij de hoofdleiding bekend is. U wordt gevraagd om deze informatie door te geven bij de opgave van uw kind. Het is van belang dat de organisatie op de hoogte is van bijvoorbeeld medicijngebruik, bepaalde allergieën, een beperking als bijvoorbeeld adhd of een stoornis in het autistisch spectrum, et cetera. Uiteraard gaan wij heel zorgvuldig met (bijzondere) persoonsgegevens van uw kind om, conform AVG.

Indien u het nodig acht kunt u altijd even contact opnemen met iemand van de organisatie (te vinden onder ‘contactgegevens’ op deze website). Wij zullen bijzondere persoonsgegevens van uw kind niet doorgeven aan groep-/hoofdleiding. Wilt u wel dat leiding geïnformeerd wordt over bijzonderheden betreffende uw kind, geef dat dan duidelijk aan op het inschrijfformulier.

Deelname KVW & privacy (AVG)
Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met de persoonsgegevens van onze deelnemers. Aan deelname aan het KVW zitten wel een aantal zaken verbonden. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid dat je op beeldmateriaal komt te staan en het doorgeven van bepaalde relevante gegevens. Wil je precies weten wat wij met jouw gegevens doen? Lees dan ons AVG PROTOCOL.