C groepen

Wat zijn de C-groepen?
De C-groepen zijn de oudste deelnemers van het Kindervakantiewerk. De blauwe kleur hoort bij KVW Heytse bij de C-groepen.

De volgende schoolklassen doen mee in de C-groepen:
-kinderen die van groep 7 naar groep 8 gaan
-kinderen die van groep 8 naar de brugklas gaan
-kinderen die van de brugklas naar de tweede klas gaan

Soms doen er ook nog groepen tweedeklassers mee (die dus het volgende schooljaar naar de derde klas gaan). Per jaar wordt gekeken of dit mogelijk is. Deze deelnemers worden tevens als hulpleiding ingezet tijdens de kleuterprogramma’s op dinsdag- en donderdagochtend. Helaas zal dit jaar (KVW 2021) de kleuterochtend niet doorgaan. Wij streven er naar om deze volgend jaar weer te organiseren, zoals jullie van ons gewend zijn. 

Deelname KVW & privacy (AVG)
Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met de persoonsgegevens van onze deelnemers. Aan deelname aan het KVW zitten wel een aantal zaken verbonden. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid dat je op beeldmateriaal komt te staan en het doorgeven van bepaalde relevante gegevens. Wil je precies weten wat wij met jouw gegevens doen? Lees dan ons AVG PROTOCOL.

Informatieboekje 2022
Het informatieboekje zal in kalenderweek 32 of 33 per mail toegezonden worden. We gebruiken hiervoor het e-mailadres dat u bij de digitale inschrijving heeft opgegeven.