B groepen

Wat zijn de B-groepen?
De B-groepen zijn qua leeftijd de middelste groep van het Kindervakantiewerk. De groene kleur hoort bij KVW Heytse bij de B-groepen.

De volgende schoolklassen doen mee in de B-groepen:
-kinderen die van groep 4 naar groep 5 gaan
-kinderen die van groep 5 naar groep 6 gaan
-kinderen die van groep 6 naar groep 7 gaan

Deelname KVW & privacy (AVG)
Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met de persoonsgegevens van onze deelnemers. Aan deelname aan het KVW zitten wel een aantal zaken verbonden. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid dat je op beeldmateriaal komt te staan en het doorgeven van bepaalde relevante gegevens. Wil je precies weten wat wij met jouw gegevens doen? Lees dan ons AVG PROTOCOL.

Inschrijving 2021
Klik op onderstaande link voor digitale opgave
Inschrijfformulier B groepen

Informatieboekje 2021
Het informatieboekje zal in kalenderweek 33 of 34 bij u bezorgd worden. Wilt u het informatieboekje digitaal inzien? Klik dan op deze link. 
Informatieboekje B groepen 2021

COVID-19 maatregelen
Ook tijdens de KVW week dienen wij ons te houden aan de basisregels omtrent de hygiëne en 1,5m samenleving. Kort betekent dit dat wij dit jaar geen ouders toelaten op het KVW-terrein. Indien mogelijk verzoeken wij u om uw kind(eren) alleen met de fiets naar het KVW-terrein te laten komen. Net zoals voorgaande jaren staat op het hekwerk aangegeven waar de kinderen hun fiets kunnen plaatsen. Is uw kind niet in de leeftijd om zelfstandig met de fiets te komen, verzoeken wij u de parkeerplaats op te rijden bij de inrit achter de molen, uw kind af te zetten en daarna het parkeerterrein via de uitrit bij de Rabobank te verlaten. Ons dringend verzoek is dan ook om niet rondom het terrein/parkeerplaats te blijven wachten, zodat het voor iedereen mogelijk is het terrein goed te bereiken. De kinderen zullen door de hoofd/leiding worden opgevangen zodra ze het KVW-terrein betreden. Het is hierbij prettig als u uw kind van tevoren aangeeft welk groepsnummer hij/zij heeft. Ook voor het ophalen van de kinderen doen we de dringende oproep: Kom alleen indien nodig en niet te vroeg. Houdt daarnaast 1,5m afstand. Groepsvorming rondom het KVW-terrein is niet toegestaan!

Tot slot willen we u vragen om uw kind thuis te laten wanneer hij/zij Covid-19 klachten heeft en dit te melden aan Bart Boonen.