Nieuws
Groepsindeling
29 augustus 2021
0

De groepsindeling is bekend. Klik op de link onderaan in het bericht om te kijken in welke groep je bent ingedeeld en wie je leiding is.

Zoals in het informatieboekje beschreven hebben ouders dit jaar geen toegang tot het terrein. Indien mogelijk verzoeken wij u om uw kind(eren) alleen met de fiets naar het KVW-terrein te laten komen. Net zoals voorgaande jaren staat op het hekwerk aangegeven waar de kinderen hun fiets kunnen plaatsen. Is uw kind niet in de leeftijd om zelfstandig met de fiets te komen, verzoeken wij u de parkeerplaats op te rijden bij de inrit achter de molen, uw kind af te zetten en daarna het parkeerterrein via de uitrit bij de Rabobank te verlaten.

Ons dringend verzoek is dan ook om niet rondom het terrein/parkeerplaats te blijven wachten, zodat het voor iedereen mogelijk is het terrein goed te bereiken. De kinderen zullen door de hoofd/leiding worden opgevangen zodra ze het KVW-terrein betreden. Het is hierbij prettig als u uw kind van tevoren aangeeft welk groepsnummer hij/zij heeft. Tip schrijf het groepsnummer op de hand van uw kind.