KVW Actionbound 2020
5 augustus 2020
0

Beste ouders/verzorgers en kinderen van Heitse,

Helaas kan dit jaar vanwege COVID-19 KVW Heitse niet doorgaan. Toch willen we in deze week iets betekenen voor de kids die normaal gesproken deelnemen aan KVW.

Gedurende de gehele week (17 tot en met 21 augustus) kun je deelnemen aan een tocht door het dorp. Deze tocht zal via de app ‘Actionbound’ beschikbaar zijn en gespeeld worden. Op maandag 17 augustus zal er om 10.00u in het park een gelegenheid zijn om live uitleg te krijgen over deze tocht. Bij grote aantallen zal er gestart worden op meerdere tijdsloten, hiervan wordt je per mail op de hoogte gebracht.

Ben je op maandag verhinderd, dan is dat geen probleem! De uitleg zal ook online geplaatst worden, zodat je ook op dinsdag tot en met vrijdag kunt deelnemen aan de tocht. Uiteraard valt er iets te winnen tijdens de tocht! De winnaar van de tocht zal op vrijdag bekend gemaakt worden via een live video op facebook!

Wil je graag op maandag 17 augustus live de uitleg krijgen van de Actionbound-tocht, meld je dan aan door op onderstaande link te klikken en de vragen in te vullen!

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAAZ__pf_mhFUNDhTSDlMVjIyMVBEQTNNVzZHMTRDV0JQWi4u 

We hopen dat we zo toch een leuke activiteit kunnen neerzetten. Daarbij is het wel belangrijk dat eenieder, met name ouders/verzorgers, zich houden aan de maatregelen horende bij COVID-19. Let alstublieft op de 1,5m!