Actionbound & Challenges
14 augustus 2020
0
👾👾👾 ACTIONBOUND & CHALLENGES 👾👾👾
 
De aanmeldingen voor de live uitleg van de Actionbound tocht zijn binnen gestroomd. Super vet om te zien dat iedereen zin heeft om een spannende Actionbound tocht te lopen! 🤩
 
Degene die zich hebben opgegeven voor de live uitleg op maandag 17 augustus om 10.00u in het Park, hebben inmiddels een e-mail ontvangen met verdere informatie.
 
Heb je je nog niet opgegeven voor de live uitleg en wil je er toch bij zijn? Geef je dan alsnog op door op onderstaande link te klikken. Het is nog niet te laat! Iedereen mag meedoen! 🙌
 
Ben je niet in de gelegenheid om bij de live uitleg aanwezig te zijn en op maandag de tocht te lopen? Dat is geen probleem. Op dinsdagochtend om 09.00u zal de uitleg van de tocht op de website en deze Facebookpagina gepost worden. Hierdoor kun je zelf kiezen wanneer je de tocht wilt lopen met je vriendjes, vriendinnetjes, opa’s, oma’s, papa’s en mama’s! De tocht zal tot vrijdagmiddag online staan. Vrijdagmiddag zullen we de via Facebook live de winnaar bekend maken! 💪 #winning
 
Dat is nog niet alles! Blijf volgende week ook goed de Facebookpagina van KVW Heitse in de gaten houden. Elke dag zal er een challenge online komen die je kunt doen! Zo maken we er toch een super vette KVW week van. Voer de Challenge uit, maak een foto of video en stuur die naar ons via de chat. Wie weet kom jij op onze Facebookpagina te staan! 🤯🤯🤯
 
Veel plezier met de Actionbound tocht en de Challenges. Wij hebben er zin in en zijn zeer benieuwd naar jullie filmpjes😊❤️