Nieuws
* * Verkeersregelaars gezocht * *
11 juni 2019
0

Beste KVW fans,

Op donderdag 15 augustus is het zo ver! De motortocht voor de kinderen en leiding van de B groepen. Om deze motortocht mogelijk te maken is het vanuit veiligheidsoverwegingen van belang dat we voldoende verkeersregelaars hebben. Wanneer we niet voldoende verkeersregelaars hebben, zijn we genoodzaakt om de tocht NIET door te laten gaan. Dit zou zeer zonde zijn voor alle KVW fans, maar met name de kinderen van de B groepen!

Om evenementenverkeersregelaar te worden dien je eerst een online instructiecursus te volgen. Deze cursus kun je thuis maken en duurt ongeveer een half uur. Vervolgens ontvang je digitaal je aanstelling tot verkeersregelaar. Tijdens de motortocht op 15 augustus word je vanaf 18.00u ingezet op een bepaald punt om een straat af te zetten.

Wil jij je steentje bijdragen als verkeersregelaar bij de motortocht? Stuur dan een e-mail met je opgave naar motortocht@kvw-heytse.nl. Je ontvangt vervolgens verdere instructies over de verkeersregelaarscursus en de motortocht.

KVW is enorm geholpen als er mensen bereid zijn als verkeersregelaar te fungeren tijdens de motortocht, want zonder verkeersregelaars kan de motortocht niet mogelijk gemaakt worden!