Nieuws
DONDERDAG + VRIJDAG KVW
16 augustus 2018
0

We zijn op pad voor alweer de een-na-laatste dag KVW! Een hele lange dag voor B (motortocht) en C (spokentocht + overnachting).

Daarom sluit de B pas om 20.30u af. De kinderen eten op het grasveldje bij het Groene Kruis, voorafgaand aan de motortocht (deze start om 18.30u op het marktplein in Heythuysen en is rond 20.30u afgelopen). Kinderen moeten verplicht een lange (spijker)broek aan en iets met lange mouwen. Ouders die nog kleding willen brengen, kunnen dat brengen naar het grasveld als de groepen aan het eten zijn.

De C sluit helemaal niet af vandaag: zij hebben vanavond hun spokentocht en blijven slapen op het evenemententerrein (achter het schutterslokaal). Op vrijdag kunnen de slaapspullen van de kinderen tussen 14u – 14.15u opgehaald worden bij het schutterslokaal. MAARRR… gezien de weersverwachtingen zou het kunnen dat we ouders vragen om al eerder de spullen op te komen halen. Houd daarom morgenochtend onze website en Facebookpagina goed in de gaten.

Morgen zal de laatste KVW-Gazet verschijnen. Heb je een leuk nieuwtje / foto / stukje tekst voor in deze gazet? Stuur dat dan in een Facebookberichtje door!