Nieuws
OPGAVE KVW 2018 GEOPEND!
20 juni 2018
0

Op de scholen tellen we af naar de zomervakantie. We tellen dus ook af naar een weekje KVW! De inschrijfformulieren zijn uitgedeeld op de basisscholen, dus we hopen natuurlijk dat de opgaves bij ons binnenstromen. De leukste week van het jaar in Heytse: daar wil je toch bij zijn?

In de aparte menu’s voor A, B en C vind je de informatieboekjes én de opgaveformulieren. Voor de volledigheid: ook in dit bericht de links naar de diverse opgaveformulieren:
OPGAVEFORMULIER A-GROEPEN
OPGAVEFORMULIER B-GROEPEN
OPGAVEFORMULIER C-GROEPEN

Degenen die al vaker mee hebben gedaan met KVW zullen ongetwijfeld zien dat het inschrijfformulier aangepast is. Dit in het kader van de nieuwe privacywet (AVG). We vragen kinderen (en zeker ook hun ouders) met klem om dit formulier goed door te lezen en in te vullen. Meer informatie over hoe wij met jullie privacy omgaan: zie AVG PROTOCOL.