Nieuws
KONINGSDAG 2018
16 april 2018
0

We merken het aan het weer. Een lekker zonnetje, de blaadjes komen aan de bomen: het is lente! Dus dat betekent ook dat er weer een Koningsdag aankomt. Vrijdag 27 april om precies te zijn. Op die dag zorgen wij, in samenwerking met schutterij Sint Nicolaas, dat er weer van alles te doen is in het dorp. Ook maken we dan het thema voor de komende KVW-week bekend.

We starten om 13:30u met de versierde fietsenparade. Waarbij uiteraard weer een leuke prijs wordt uitgereikt voor de mooist versierde fiets. Deze tocht zal plaatsvinden in het park (bij het oude gemeentehuis).

Om 13:45 zullen we het dorp in gaan voor een leuke tocht. Eindpunt van de tocht: het evenemententerrein naast het schutterslokaal van schutterij Sint Nicolaas. In samenwerking met de schutterij hebben we daar een aantal leuke spellen voor jullie klaarstaan. Rond 14.45u zullen we met dit spellencircuit beginnen.

Om 16.00u is de prijsuitreiking en sluiten we de dag af.

Dus heb jij zin in leuke spelletjes, chips, veel gezelligheid en kans op prijzen, kom dan ook naar Koningsdag. Tot dan!