INTOCHT SINT NICOLAAS
1 november 2017
0

Het najaar is definitief ingetreden: de blaadjes vallen van de bomen… Goed nieuws, want dat betekent dat we over een paar weken weer “Zie de maan schijnt door de bomen” kunnen zingen! Als ze nog blaadjes hadden, zouden we de maan niet kunnen zien… Met andere woorden: wij verwachten Sint Nicolaas weer in Heythuysen te zien in november!

Onze grote kindervriend bezoekt natuurlijk ook Heythuysen en onze hoofdleiders zijn druk bezig om een gezellig Sinterklaasfeestje te organiseren. Wil jij daar ook bij zijn?

Kom dan zondag 19 november 2017 naar de Bombardon in Heythuysen. Vanaf 14.30 uur is iedereen welkom op dit feest voor Sinterklaas! We verwachten Sint en zijn Pieten rond 14.45-15.00 uur in de bombardon.

Komen jullie ook?

Namens Sinterklaas, zijn Pieten en KVW Heytse,
Tot 19 november!