Nieuws
BEDANKT VOOR WEER EEN SCHITTERENDE KVW-WEEK!
25 augustus 2017
0

Jammerrrrr…. KVW 2017 zit er op. De week is weer voorbij gevlogen. En wat een te gekke week was het weer! Als bestuur kijken wij terug op een geweldige KVW-week. We willen daarom uiteraard iedereen die deze fantastische week mogelijk heeft gemaakt van harte bedanken!

Leiding
Geen KVW zonder leiding… En wat voor een enthousiaste leiding hebben wij! Zodra de inschrijving opent, stroomt onze mailbox vol met aanmeldingen. Ook dit jaar was de inschrijving in een mum van tijd vol. Vandaar dat een dikke merci zeker op z’n plaats is voor al deze enthousiaste jongeren, die ervoor zorgen dat de Heytser kinderen weer een top-afsluiting van de zomervakantie hebben!

Hoofdleiding
Veel ervaren KVW’ers vinden we terug in onze hoofdleiding. En ook daar zijn we maar wat trots op! Sinterklaasintocht, kinjerborebroeloft, Koningsdag, thema schrijven, decor bouwen, programma’s verzinnen, activiteiten begeleiden en ga zo maar door: niets is te gek voor onze hoofdleiders. Bedankt voor jullie inzet!

Vrijwilligers
Bart hoeft ‘t maar te vragen op de bühne: “Uhmm… we moeten nog zo’n 600 broodjes smeren. Iemand toevallig tijd over donderdagmorgen?” En meteen hebben we helpende handjes genoeg. Daardoor liep bijvoorbeeld ook het opbouwen van de tenten voor de C heel soepeltjes. Fijn dat we altijd op wat extra handjes kunnen regelen! Ook willen we natuurlijk de motorrijders, verkeersregelaars, koffiedames, spoken, nachtwachten enzovoorts graag bedanken voor hun vrijwilligerswerk.

Sponsoren
Ook onze sponsoren zijn we natuurlijk zeer erkentelijk. Door hun gulle giften, uitleen van materiaal, diensten en talloze andere manieren waarop we geholpen worden, kunnen wij deze KVW-week ieder jaar organiseren.

Nogmaals: een hele dikke vette merci voor alle KVW-fans in Heytse en tot volgend jaar!

Bestuur KVW Heytse